Reizen naar Schiphol, de mogelijkheden

Wanneer je op vakantie gaat naar Azië, is altijd weer de grote vraag hoe je bij de luchthaven Schiphol komt. Pak je de auto, of toch eerder de trein? Aan beide opties kleven voor- en nadelen. Hier volgt een overzicht met alle voor- en nadelen. Uiteindelijk ligt de keuze aan jezelf, wat voor jou het handigst en meest prettig is!

Met de auto naar Schiphol

Het is altijd fijn om met je eigen auto naar Schiphol te reizen. Zo heb je zelf alle controle over de reis richting je bestemming. Je kunt er voor kiezen om bij Sky Park te parkeren op Schiphol. Je kunt daar veilig, goedkoop en gemakkelijk parkeren. Binnen 3 minuten ben je in de vertrekhal van Schiphol. Je auto staat op nog geen 2 kilometer van de luchthaven. Kijk op Google Maps voor de snelste route.

Met de trein naar Schiphol

Met de trein loop je altijd het risico van vertraging op. Het is dus van groot belang dat je altijd op tijd weg gaat. Je kunt daarom het beste een trein eerder pakken, zodat je de garantie hebt dat je niet je vliegtuig mist. Dat zou zonde van je vakantie zijn! Daarnaast zijn er bij enige regelmaat storingen bij treinstation Schiphol. De trein is echter wel een ontzettend snel vervoermiddel. Je hoeft je niet druk te maken over parkeerkosten en als alles mee zit ben je snel op de luchthaven! Kijk op Ns.nl voor de actuele vertrekinformatie en eventuele storingen.

Een onbezorgde vakantie!

Wanneer je op vakantie gaat naar Schiphol wil je je geen zorgen maken over je auto of eventuele vertragingen met de trein. Bereid je daarom goed voor en koop vooraf treinkaartjes, ga op tijd weg, zodat je de garantie hebt dat je zonder problemen je vliegtuig haalt. En ga je met de auto, zorg dan dat je auto goed nagekeken is en je probleemlos de weg op kunt gaan. Op weg naar een vergetelijke vakantie in Azië!