bangkok

Op reis naar Bangkok

Wil jij eens ver weg uit ons kleine landje maar heb je geen idee waar je heen wilt? Dan is Bangkok een ideale bestemming. Bangkok is de hoofdstad van Thailand en heeft ongeveer 8 miljoen inwoners. Deze stad ligt aan een bijzondere en prachtige rivier waar je gemakkelijk heen kunt als je in Bangkok verblijft.

Winkelen
Voor mensen die erg veel van winkelen houden is Bangkok de ideale vakantiebestemming. Je zult langs de wegen allerlei leuke winkels vinden. Daarbij komt dat Bangkok ook een van de beste winkelbestemmingen is. Je hebt er enorme winkelcentra. Niet een, maar nog veel meer. Hierdoor kun je op vakantie lekker gaan shoppen en genieten van deze prachtige stad.

Bezienswaardigheden
Deze stad heeft ook veel bijzondere bezienswaardigheden. De stad heeft meerdere dierentuinen, attractieparken, musea, parken en natuurlijk de bijzondere tempels. Je zult in Bangkok maar liefst vijf verschillende tempels vinden. Er komen zelfs steeds weer nieuwe tempels bij. Deze tempels zijn een absolute aanrader voor de toerist die iets bijzonders wil zien op vakantie.

Klimaat
Een groot voordeel van Bangkok is dat je eigenlijk elk moment van het jaar hierheen kunt reizen als je graag mooi weer wilt op jouw vakantie. De gemiddelde temperatuur het gehele jaar door is minimaal 25 graden, en maximaal 35 graden. Tijdens de koude winter in Nederland kun je genieten van een warme vakantie in Thailand. Daarbij komt wel dat er veel regen valt in onze zomermaanden. Het is verstandig om in december, januari of februari naar Thailand af te reizen als je wilt genieten van warm en droog weer.